Снимка БулфотоДържавният глава на България вече официално се кандидатира за втори мандат.Инициативен

...
Снимка БулфотоДържавният глава на България вече официално се кандидатира за втори мандат.Инициативен
Коментари Харесай

Инициативен комитет издигна Румен Радев за президент

Снимка Булфото

Държавният глава на България към този момент официално се кандидатира за втори мандат.

Инициативен комитет публично издигна тази вечер Румен Радев и Илияна Йотова като самостоятелни претенденти за президент и вицепрезидент на изборите на 14 ноември.

Членовете на комитета се събраха в Зала 6 на НДК. Сред тях има общественици от целия политически набор.

В него се включват и представители на новата политическа мощ „ Продължаваме промяната “.  

В Инициативния комитет е и евродепутатът Иво Христов, съгласно който „ за пет години президентът се появи като човек с темперамент, като човек с нюх за държавен интерес, има възприятие за дълг “. „ Той беше гласът на истината в интервал, когато българското общество беше завладяно от лъжата “, съобщи Христов.

По думите му от Европа „ надали някой ще пречи на президента, който е доста добре легитимиран “, а и „ вятърът в самата Европа се обръща след успеха на социалдемократите в Германия “. съществени вътрешнополитически съперници на Радев, съгласно него, са „ досегашните ръководещи от ГЕРБ в комплект с ДПС, което има една реторика в Европа и друго държания на националния терен “.

„ За мен в България сега думата „ общественик “ я изпълва със смисъл Румен Радев и няма по какъв начин, в случай че мога да бъда потребен, да не застана зад неговата кандидатура “, показа артистът Веселин Плачков.

„ Ние преди много време декларирахме, че „ ИТН “ ще поддържа президента Румен Радев и това е напълно разумно – един заслужен българин, един влиятелен мъж и един сериозен политик, който се е потвърдил през годините, почитан и на интернационалната сцена, и в България, извънредно виновен като човек, а пък аз персонално имам огромна благосклонност към това, което съставлява той като военен водач и военачалник. Истински заслужен българин и мъж “, съобщи Филип Станев.

„ Изправи се БГ! “ беше първата политическа групировка, която подкрепи Румен Радев, когато разгласи, че ще се кандидатира за втори мандат. Аз имам огромната част да бъда в този комитет като представител на „ Изправи се БГ! “ и не съм тук единствено по обвързване, само че и по лично предпочитание, тъй като считам, че Румен Радев е най-хубавия президент, който сме имали до момента. Наистина тези сложни времена демонстрираха неговия темперамент, лидерските му благоприятни условия и способността му да се бори с корупцията, по тази причина сме твърдо зад него “, сподели Никола Вапцаров, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР